Γεωργιούπολη Γραμβούσα , Μπάλος Εκδρομες




Το ταξιδιωτικό γραφείο Ballos Travel προσφέρει ημερήσιες εκδρομές που αναχωρούν κάθε Τρίτη από τη Γεωργιούπολη στην παραλία Μπάλος και τη Γραμβούσα, δύο από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στην Κρήτη. 



 https://www.facebook.com/GEORGIOUPOLI.SIGELOS.TAXI.SERVICE/

Μας αρέσει να σας ακούμε!

TΗΛ 6970902895




Το συνολικό κόστος αυτής της εκδρομής είναι € ------ ανά άτομο. αυτό το κόστος περιλαμβάνει το ταξίδι με το λεωφορείο επιστροφής από τη Γεωργιούπολη προς την Κίσσαμο και το ταξίδι επιστροφής με πορθμείο τόσο στη Γραμβούσα όσο και στο Μπάλο.

Η Imeri Gramvousa, που συνήθως αναφέρεται ως "Gramvousa", είναι επίσης γνωστή ως "Pirate Island". Το επιβλητικό φρούριο στην κορυφή των βράχων είναι ένα θέαμα που βλέπεις. Αν σχεδιάζετε να ανεβείτε στην κορυφή του κελύφους και να επισκεφθείτε το φρούριο, σας συμβουλεύουμε να φορέσετε καλά ανθεκτικά, κλειστά παπούτσια για το συγκεκριμένο μέρος της επίσκεψής σας.


 https://www.facebook.com/GEORGIOUPOLI.SIGELOS.TAXI.SERVICE/

Μας αρέσει να σας ακούμε!


TΗΛ 6970902895

Η παραλία του Μπάλου, το δεύτερο σκέλος αυτού του ταξιδιού, αποτελείται από την ίδια την παραλία και τη λιμνοθάλασσα πίσω από αυτήν. Τα κρυστάλλινα νερά της θάλασσας είναι μια χαρά που μπορείτε να κολυμπήσετε, ενώ η λιμνοθάλασσα προσφέρει ένα ασφαλές μέρος για να παίξουν τα παιδιά.


 Η παραλία προς τα ανοικτά της θάλασσας είναι ένα φανταστικό μέρος για να το απολαύσετε 
Τόσο η παραλία Γραμβούσα όσο και η παραλία Μπάλος αποτελούν μέρος του προγράμματος Natura 2000 και είναι προστατευόμενες περιοχές. 
Παρόλο που ο Μπάλος και η Γραμβούσα είναι κυρίως γνωστά ως μέρη για λατρεία στον ήλιο, και οι δύο προορισμοί έχουν πολλά να προσφέρουν. Αν ενδιαφέρεστε να δείτε τη Gramvousa και ιδιαίτερα τον Balos, όπως και πολλοί επισκέπτες δεν το βλέπουν, μπορείτε να μιλήσετε με τον οδηγό μας που είναι μόνο πρόθυμος να σας ταξιδέψει και να θυμηθείτε για πολύ καιρό ακόμα.

Το Ballos Travel Agency είναι ένα σύγχρονο, καινοτόμο ταξιδιωτικό γραφείο με έδρα τη Γεωργιούπολη, Αποκόρωνα στην Κρήτη. 

Είμαστε υπερήφανοι για την παροχή μιας πλήρους, συναρπαστικής και εντελώς νέας εμπειρίας για τους πελάτες μας.